Termeni şi condiţii

Realizarea lucrării de licenţă/disertaţie, a proiectelor sau eseurilor implică o documentare riguroasă, care consumă mult timp si resurse, ambele fiind limitate. 
Adesea studenţii ne spun că nu ştiu de unde să înceapă şi cum să termine, cerineţele coordonatorilor fiind, în majoritatea cazurilor, ambigue.
Din aceste motive, venim in sprijinul studentilor, masteranzilor, care din lipsa timpului, a resurselor documentare, precum şi a înaspririi cerinţelor privind PLAGIATUL, nu isi pot realiza singuri proiectul de diplomă, proiectele solicitate în timpul facultăţii sau diverse eseuri.
Termenul in care executam o lucrare de diploma este de la 2 la 8 saptamani, in functie de complexitatea lucrarii. Termenul poate fi redus la cerere, insa acest lucru implica o crestere a costului de executare. 

IMPORTANT!
 
 
PERCEPEM AVANS pentru elaborarea lucrărilor de licenţă şi diseraţie, iar în cazuri excepţionale şi pentru proiecte sau eseuri mai complexe. Acest avans este FIX: 150 RON per lucrare şi nu poate fi negociat.
De ce percepem avans? Pentru a fi siguri de colaborare şi pentru că, din păcate, aşa cum clientul este sceptic şi noi avem aceleaşi temeri ca şi dvs.

Dorim să colaborăm doar cu persoane de încredere, avansul perceput este o PARAFĂ  a aceste colaborari, nu încercarea de a va înşela aşteptările.

 
Avantajele colaborarii:
 
- experienta, seriozitate, intelegere si, de ce nu, o buna relatie de prietenie/colaborare (cu numerosi clienti am ramas prieteni pe viata),
- lucrari originale, verificate in programul de plagiat, evitati sa fiti dati afara din examen pentru ca lucararea dvs a mai fost oferita altor persoane,
- asiguram modificări ulterioare fara costuri suplimentare, in limita unei modificari generale, cu conditia sa fie modificari de continut 
- elaborarea lucrărilor de diplomă sau a proiectelor/eseurilor se va face doar coform cerinţelor de tehnoredactare aprobate de facultatea la care sunteţi (acestea le găsiţi fie pe site-ul facultaţii dvs. fie la profesorul coordonator).
 
 
Contact:
E-mail: contactdiploma@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu