miercuri, 19 octombrie 2016

Ultimul an de facultate sau master: nu-i aşa că aveţi nevoie de puţin ajutor?

       Anul terminal este anul decisiv pentru mulţi dintre studenţi/masteranzi. Timpul parcă se scurge de 100 de ori mai repede. Este anul în care cu siguranţă aveţi nevoie de puţin ajutor. De ce? Simplu: pur şi simplu nu aveţi timp. 
         Motivele sunt simple:
1. Cu siguranţă foarte mulţi dintre voi deja lucrează, aşa că timpul liber este limitat. Nu-i aşa că atunci când ajungi acasă parcă ai vrea să te relaxezi, nu să stai cu ochii în calculator/cărţi?
2. Pe lângă proiectul de diplomă, vă veţi trezi cu o multitudine de proiecte, eseuri pe care trebuie să le predaţi la timp, deşi profesorii nu vă oferă din timp informaţiile relevante. Şi în acest caz puteţi apela la ajutorul nostru.
3. Cea mai mare problemă este că nu ştii cu ce începi şi cu ce să termini. Recunoşti? Da, această problemă o au toţi, nu doar tu.
         Nu lăsa pe ultimul moment apelarea la un specialist. Pe lângă faptul că te poţi trezi cu un refuz, în perioada aprilie-iunie/iulie preţurile sunt mult mai MARI, iar timpul nu permite realizarea tuturor modificărilor pe care, cu siguranţă, profesorul coordonator vi le va cere. Deşi rezultatul final va fi unul peste nota 8, de ce să nu iei 10? Aşadar apelează din timp la noi şi vei vedea beneficiile unei colaborări pe termen lung. Ve primi reduceri la realizarea proiectelor şi eseurilor de care vei avea nevoie pentru a promova anumite examene.
        IMPORTANT: Nu intra în panică! Panica nu te ajută şi nu îl ajută nici pe consultantul care te ajută să finalizezi cu succes orice proiect.

       Concluzie: NU LĂSA PE MÂINE CE POŢI FACE AZI! 

       Contactează-ne din timp şi nu vei regreta. Cum? Vezi FORMULARUL DE CONTACT sau DIRECT PE ADRESA DE MAIL: contactdiploma@yahoo.com. NU UITA să-ţi laşi şi datele de contact.

MULT SUCCES!